E-mail

contact@behealthyandenjoy.nl

Openingstijden

Op afspraak

Even voorstellen,

Ik ben Manon Greijmans en ik woon in Someren-Eind.
Ik vind het heerlijk me uit te leven in de sportschool. Maar ik hou ook zeker van een relax-dag of vakantie.

Ik heb de opleiding Wellness en Lifestyle afgerond op het Helicon. Deze opleiding omvat sport, voeding en massage: allemaal aspecten die me erg boeien.
Ik werk bij een sportschool waar ik de groepslessen: yoga, XCO en Fitshape geef. Daarnaast begeleid ik mensen in de fitness. Het contact met mensen vind ik heel fijn, ik ben een sociaal persoon en praat graag.

Het onderdeel gezonde voeding heb ik in mijn opleiding ook gehad, met een certificaat voedingsconsulent als gevolg. Graag wil ik me hier nog verder in gaan specialiseren.

Voor het onderdeel massage ben ik inmiddels naast mijn huidige werk een eigen zaak begonnen. “Be Healthy & Enjoy”. U kunt met mij een afspraak maken, voor een massage bij mij in de salon, op de massagetafel of op de stoel. Maar u kunt me ook inhuren voor een stoelmassage op locatie voor bedrijven/kantoren.

Op school heb ik mijn diploma ontspanningsmassage en sportmassage  behaald. Inmiddels heb ik ook mijn stoelmassage diploma, certificaat cupping massage, lage rugpijn massage, hoofdpijnmassage toe kunnen voegen. Ik blijf me graag ontwikkelen!